Over ons

Hallo, wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan deze Nederlandse fansite van de serie Heroes. Aangezien jij hier bent, gaan wij er voor het gemak ook maar even van uit dat jij een groot fan bent van deze van oorsprong Amerikaanse serie. Ja? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! Het team achter deze website is allemaal ook groot fan van deze serie. Omdat wij zeker wisten dat er in Nederland meer fans van Heroes rondliepen, zijn wij deze website gestart. Op deze manier willen wij alle Nederlandse Heroes-fans bij elkaar brengen.

Het delen van informatie staat natuurlijk vrij op deze site. Zo kun jij bijvoorbeeld reageren onder de verschillende artikelen. De artikelen die je vindt op deze website hebben overigens nagenoeg alleen betrekking op Heroes. Zo behandelen we op de homepage een aantal karakters die ons aanspraken in de verschillende seizoenen van deze serie. Daarnaast hebben we de seizoenen één, twee en drie behandeld op de verschillende subpagina’s.

Uiteraard weet jij als grote Heroes-fan al precies hoe deze serie verloopt. In dat geval is de informatie op deze site misschien overbodig voor jou. Dat geeft niets, want het is ook onze bedoeling om meer Nederlanders te enthousiasmeren voor deze fantastische serie. Deze Nederlandse Heroesfansite moet hier dan ook een bijdrage aan leveren. En als Heroes fan mag jij de site natuurlijk altijd delen met jouw netwerk. Op deze manier bewerkstelligen we onze gezamenlijke doel: meer Nederlandse Heroes-fans!