Heroes: Villains (seizoen 3)

Na seizoen 2 (Generations) vonden de makers van Heroes het nog niet voldoende. Daarom besloten zij er nog een derde seizoen aan vast te knopen: Villains. De aankondiging van dit derde seizoen kwam tijdens de elfde aflevering van het seizoen Generations. Op verschillende tech blogs is te lezen dat dit eigenlijk het einde van seizoen 2 was. Voornaamste reden hiervoor was de staking van de spelers. De opnames moesten hierdoor stilgelegd worden. Villains is overigens slechts de helft van het derde seizoen. Het tweede deel van seizoen 3 draagt namelijk de naam Fugitives.

season 3

Opening Level 5

In het begin van Villains wordt Level 5 geopend. Dit is een instellingen waar villains worden gehouden. De mensen die in deze instellingen zaten, zijn echter allemaal gevlucht. Zij worden teruggebracht door een aantal karakters, waaronder Noah Bennet en Sylar. Level 5 is echter niet de enige partij die villains willen vangen. Het bedrijf van NathanPetrelli ligt namelijk ook op de loer. Hij is inmiddels weer hersteld van zijn ziekte door de krachten van Kensei. Nu hij weer volledig fit is, kan hij de werkzaamheden van zijn bedrijf flink uitbreiden.

Hulp van Dr. Suresh

heroes 3Om  zijn onafgemaakte formule af te maken, schakelt Petrelli de hulp van Dr. Suresh in. Doordat hij zichzelf geïnjecteerd heeft met een incomplete, zelfontwikkelde formule, is hij aan het veranderen. Wanneer hij deze veranderingen wil stoppen, moet hij op zoek naar villains. Deze gebruikt hij om de formule te perfectioneren. De overige afleveringen van de seizoen 3 zijn ongekend spannend. Wij willen echter nog niet alles verklappen. Wanneer je wilt weten hoe het afloopt, moet je dus echt zelf gaan kijken!

Tech blogs over Heroes seizoen 3

Wil jij toch weten hoe het afloopt? Dan is een zoektocht op het internet aan te raden. Waarom? Omdat er voldoende tech blogs zijn die het derde seizoen van deze serie compleet behandelen. Op deze manier proberen zij websitebezoekers te trekken die fan zijn van de serie. Pas echter wel op, want lang niet op iedere site staat ook de juiste informatie. Veel tech blogs willen namelijk een graantje meepikken van het succes van deze serie. Zij proberen fans bijvoorbeeld te lokken door verkeer voor hun website te kopen. Zo lijkt het dus alsof er veel fans aanwezig zijn op de site, maar in feite zijn dit geen ‘echte’ mensen. Let er dus goed op welke sites je bezoekt om aan informatie over het derde seizoen van Heroes te komen!