Heroes: Fugitives (seizoen 4)

Op één van de andere pagina’s van dit tech blog behandelden wij reeds seizoen 3 van Heroes. Het derde seizoen van deze Amerikaanse serie bestaat echter niet uit één, maar uit twee delen. Fugitives is het tweede deel van seizoen 3 van Heroes. Uiteraard borduurt dit tweede deel voort op het eerste. In het eerste deel werd een poging gewaagd om de formule compleet te maken. Aan het einde van Villains (deel 1) blijkt dat Nathan hier niet in is geslaagd. Het tweede gedeelte draait grotendeels om wat hierna gebeurt. Ben jij net als andere websitebezoekers benieuwd naar deel 2 van seizoen 3? Wij behandelen een deel van het tweede gedeelte in deze tekst.

Een falende Nathan

season 4Met het niet completeren van de formule lijkt het gedaan voor de Heroes. De bedrijven Primatech en Pineheaerst zijn dan namelijk vernietigd. Niets lijkt een normaal leventje dan ook nog in de weg te staan voor de personages. Maar niets is wat het lijkt in deze serie en dat is ook nu weer het geval. Het is echter wederom Nathan die ervoor zorgt dat de Heroes geen normaal leven kunnen leiden.


Gesprek met de president

Nathan spreekt op een dag met de president van de Verenigde Staten. Gespreksonderwerp is mensen met speciale gaven. Hiermee doelt hij indirect natuurlijk op de Heroes, maar hij benoemt ze niet rechtstreeks. Er worden regeringstroepen in gereedheid gebracht om mensen met deze krachten op te sporen. Deze troepen staan onder leiding van Emile Danko. Hij zorgt ervoor dat mensen getraind worden om te jagen op mensen met speciale gaven.Om te voorkomen dat de mensen met gaven, Heroes, gepakt worden, moeten zij zich verstoppen voor de overheid. Het karakter Micah Sanders helpt hen hierbij.

Finale van seizoen 3

season 4In de finale van het tweede deel (Fugitives) van het derde seizoen van Heroes gaat Sylar op zoek naar zijn vader. Hij stuit tijdens zijn zoektocht op Nathan en de twee nemen het in een rechtstreeks duel tegen elkaar op. Nathan wordt uiteindelijk vermoord door Sylar. Matt Parkman krijgt vervolgens de opdracht om door te dringen tot de gedachten van Sylar en hem te doen laten geloven dat hij Nathan is. Een bijzonder spannend einde van het derde seizoen van deze populaire Amerikaanse serie!